Sunday, March 30, 2008

SUN-day

Idag förstår man varför det heter sun-day, strålande vackert nästan hela dan!!! Man blir så glad.

Vi har varit hemma hela dagen och tvättat bilen och tagit det lugnt, skönt att ha sådana dagar.

Konstigt det här med tiden bara, man blir lite vilsen. Inte minst när man sitter vid datorn för den har ställt om klockan alldeles själv och nu går den flera timmar fel! Just nu visar den 21:58, men jag vet att den är typ 19:58. Eller åtminstånde hoppas jag det annars har jag suttit här på tok för länge för mitt eget bästa...

Thursday, March 27, 2008

Sunday, March 23, 2008

Peppar, peppar...

... och ta i trä!
Men nu är ALLA friska i Pettersborg!

vänta... jag hör hosta!.....närå...

Nu får det vara nog, jag vill veta hur det är att få ut en hel månadslön någon gång. det skulle vara spännande, eller inte...

Påsken har varit lugn så här långt och vi har inga planer inför morgondagen så det blir väl lugnt det med. Idag tog vi en tur till stora staden Västerås på eftermiddagen och strosade en stund på IKEA och fikade där. Sen tog vi en tur till COOP och där var det inte många själar vill jag lova! Så vill man handla i lugn och ro så är det dit man ska åka!

Det blev inget handlat (utom mat) men det var skönt att komma ut lite.

Thursday, March 20, 2008

Det kommer mera...

Trodde att Fabbe var frisk igår, men det var han inte så det är bara att fortsätta med vätskeersättning och lite vitt franskbröd. Sund diet, eller hur?

Lilla kraken, han har inte haft en lätt vår. Ikväll verkade det ha svängt till det bättre men man ska väl inte ropa hej ännu. Ringde och lämnade återbud på ett barnkalas imorron, de ville inte ha magsjuka i födelsedagspresent... Konstigt...
Hoppas han är pigg till på lördag iaf då ska vi till mormor och äta, för Fabbes del blir det skonkost, potatis och kokt korv... (kan man koka prinskorvar?)

Han var tillräckligt pigg för att fråga -"mamma, kan jag få kamma ditt hår och sätta spännen idet?" Vem kan tacka nej till lite skönhetssalong? 13 spännen av varierande typ blev det till slut, mycket vackert(?!)... med jag älskar när någon grejar med mitt hår.

Nu är det dags för bingen, gick upp 5.15 i morse.

Monday, March 17, 2008

Lagen om alltings jävlighet

Den lagen lyder vi under just nu.

Jag jobbade HELA förra veckan, det var typ rekord. I går hade vi en trevlig eftermiddag med Aloe Vera-party här. I natt kl. 12.00 började eländet.

Fabian kommer till vår säng, och han rapar på ett bubblande sätt... "vad var det? -vill du kräkas?" frågar jag. -"nä, det tror jag inte" svarar Fabian. Han vänder sig på mage och blääää hela kudden full! BINGO!!!
Ja ja det är ju bara att ta tag i saken, fixa hink etc. Som den flinka husmoder man är stoppar jag raskt kudden i tvättmaskinen för här gäller det att vara snabb -tvättberget kommer att växa fort den närmaste tiden det vet man ju. Så långt allt väl. Ungen kräker och jag torkar, ger vatten och tömmer hinkar. Ungen måste på toa -självklart det kommer från alla håll!
När jag ligger i sängen känner jag hur fel någonting är... tvättmaskinen låtere inte som den ska... j-vla skit! Kudden är ju full med dun, och det är ett litet hål i ena hörnet!

RÄTT GISSAT! -hela maskinen full i dun, maskinen kan inte tömma, fan fan fan.

Ja så nu på morgonen har "Hisings rör och krök" varit i farten och rensat silar och slangar och gud vet vad. Nu kör jag första maskinen för idag, vi får väl se hur det går. Jag har en del att tvätta om jag säger så.

Monday, March 10, 2008

Hello!!!

Här sitter jag och bloggar i mitt (vårt) nya kontor!

Det är jätteskönt! Jag har inte bytt dator än för jag måste väl in i den gamla och ta ut den där trådlösa grejen, eller? Ska kolla upp det nån dag.

Fabbe vaknade för en stund sen och bara grinade, det brukar han inte göra. Jag gick upp och frågade om han hade drömt nåt, det hade han inte, han hade ont i örat!!!!
Fick Alvedon och somnade om...vi får se imorgon vad det blir. Det är väl ingen som tror mig längre när han blir sjuk. Läste på msn-sidan att mars var den värsta sjukmånaden, om det stämmer blir jag hemma hela månaden.

Kom hit och titta på mitt nya kontor på söndag (16/3)kl.15.00 och passa på att prova Aloe Vera produkter! (ska ha party)

Monday, March 3, 2008

Man ska inte ropa hej...

Trodde vi var färdiga med sjukerierna för ett tag framöver, men icke sa nicke.
Fabian vaknade med 39 graders feber i söndags och nu i natt hade han 40,1(!) en timme EFTER det att han fått Alvedon! Jag blev rädd att hans febertoppar kommit tillbaka men när jag ringde Fabians dagis så sa de att de hade haft flera fall förra veckan av hög feber, som håller i sig minst en vecka! Kul!
Stackars Fabbe, han har väl varit sjuk tillräckligt tycker jag.