Monday, June 30, 2008

Appropå radion i förra inlägget...

... vi såg den i Riddarhyttan och tänkte båda att den skulle passa oerhört bra i vårt kök. Helt rätt färg! Men sen blev vi lite snåla, de skulle ha 500 pix och då känner man så där att "hmm, jag får en för 100 på Jula"
Vi åkte hem utan radio men Conny tänkte på den hela tiden och började ångra sig.
Nåväl, man åker inte tilbaka sex mil för en radio hur snygg den än är.

På söndagen var det marknad i Sura, samma upplägg som i Riddarhyttan med veteranbilar och sånt. Conny tog med sig Opeln (Opel Caravan -64) och ställde upp den där för allmän tittning. När han sedan kom hem bar han på en påse... jag såg direkt att det var radion i den, och den passade perfekt i köket, EXAKT vår färg.
Det blev superfint, men det bästa var morgonen efter när jag drog bort gardinerna från köksfönstret och WOW! Vilken upplevelse, jag blev sååå glad när den stod där och bara "passade in".
Ernst skulle nog ha sagt något bevingat i det ögonblicket...

Sunday, June 29, 2008

Saturday, June 28, 2008

Fynd

Idag har vi varit på marknad i Riddarhyttan, där är det lite blandat. Både veteranbilar och tillbehör till dessa, men även "vanligt" marknadsgrejs. Jag fyndade en jeanskjol (beg.) för 30 spänn, kunde ju inte prova den på plats men den satt bra nu när vi kom hem.
Lite strumpor blev det också, både till mig och lilleman. Jag skulle ju köpt strumpor på västeråsmarknaden i våras men då hittade jag inga bra, det gjorde jag nu ist!

Då fick jag ju tillfälle att rensa i strumplådan när vi kom hem, och då kan man göra fynd även där! Jag har ett par tunna ullstrumpor som börjar bli slitna på hälarna och tårna, men de har varit jättesköna för skaften är långa...
...VIPS! så hade jag ett par handledsvärmare!
De blev bra, jag har märkt att jag får mindre ont i händerna om jag använder handledsvärmare så det passar perfekt. Även så här vid datorn mitt i sommaren... det är ju tyvär inte så varmt som man kan tro att det ska vara i juni... snart juli!

Friday, June 27, 2008

Hello!

Nu behöver man verkligen semester!



Bara en vecka kvar nu, jätteskönt. Vi ska mest vara hemma och bara ta det lugnt, eller lugnt och lugnt... vi har en hel del projekt i trädgården och i huset som vi tänkte ta itu med nu i sommar.



Och idag har jag fått min första kommentar i mitt PIF-inlägg! Kul att någon hittade hit.

Friday, June 20, 2008

Thursday, June 12, 2008

Haru´ hört den förut?

Ja, vad ska jag säga...
Sitter ännu en gång med rensad och ominstallerad dator, orkar snart inte mer....

Jag vill bara säga, f´låt till alla som tror att jag är en riktig bitch och inte svarar på mail och sånt. Men jag har inte haft ngn uppkoppling... passar på att surfa idag eftersom jag inte vet när den här burken ballar ur nästa gång.

Jag hör av mig!

Sunday, June 8, 2008

Friday, June 6, 2008

man ska inte ropa Hej....

Jag var ju så himla stöddig sist när jag hade fixat i phptoshop och vunnit en tävling osv...

Men det fick jag snabbt äta upp, på tisdagen gick datorn inte att starta, den hittade inte Windows eller nåt. Så nu sitter jag, ännu en gång, vid en ominstallerad dator och får surfa runt och hitta alla sidor jag brukar besöka. Många ligger ju här, men inte alla, inte banken osv.

Tack snälla Lennart för hjälpen även denna gång!

Monday, June 2, 2008

Det bara fortsätter!!!!

Man blir ju bara gladare och gladare,
Kollar runt på mina favvosidor (se listan till vänster) och vad skådar mitt norra öga.... jag har varit med i en utlottning, och VUNNIT!!!
Helt otroligt! Måste ta en triss....

Jag älskar den lilla "Panda" som gör olika äventyr, och nu skulle man få lämna in namnförslag till den och alla som gjorde det var med i en utlottning av en brosch!

jag fortsätter sjunga: "fy fan va´jag är bra".....

Fy fan va´jag är bra!

Nej, jag har inte tagit studenten....
...eller, jo, det har jag.... för mååååånga år sedan....

Ibland blir man ju så där ooootroligt stolt över sig själv, eller hur?!?!!?

Som jag..... just nu!
Jag har jobbat som en galning med att få till en grej i Photoshop, och NU, ikväll så fick jag till det!!!!!
Jag kan!! Jag är bäst!!!
Jag njuter så länge det håller i sig....

Sunday, June 1, 2008

Bilutflykt slutatde i promenad...

En familj, bestående av tre personer,från en liten ort i mellansverige, beslöt på söndagseftermiddagen att göra en kortare utflykt med deras gamla Opel Caravan -64. Detta för att göra sonen glad, han hade tidigare samma dag vurpat med sin cykel i diket och fick välja en rolig aktivitet.

Den gamla Opeln har inga bälten, därav det stora intresset för att åka i den.

Familjen hade varit och tittat på en jättestor stenbumling några kilometer från hemmet och var på väg tillbaka då ett bubblande ljud hördes i bilen varpå mannen (som framförde fordonet) stannade bilen. Den gick sedan inte att starta. Frun misstänkte bensinstopp, men mannen (som före avfärd kollat alla detaljer) påvisade på bensinmätaren att tanken var full.

-"Men jag kollar väl för säkerhets skull".

Mycket riktigt visade det sig att tanken var helt tom, och familjen fick sådeles traska hem den sista biten, den uppmättes till 1,4 km vid återfärden med ett större fordon som vid behov skulle kunna bogsera Opeln hem. Men det var inget mer fel än brist på bensin så mannen hällde i från extradunken och kunde återföra fordonet till hemmet, med sonen sittande bredvid.

Ja, sådana äventyr kan hända när man tar en söndagstur!

1:a juni!

Jaha, nu ska det vara sommar på riktigt dårå.

Vi har sommarskönt här i Pettersborg iaf, och jobbar för fullt med att få "sommarben". För mig är det = bruna, och för Fabian = skrubbsår. Conny kör med clamdiggers så för honom blir det = tvåfärgade.

Det går väl bäst för Fabbe så här långt, han har nu nästan lärt sig att cykla själv. Det är starten och bromsningen som inte sitter perfekt, och styrningen därimellan. Men han är på god väg och om han inte bröt ihop varje gång han landade i diket så skulle han lärt sig redan.