Sunday, September 28, 2008

Alltid redo!

Idag har vi varit på scouterna och gjort rårakor, enligt Fabian så smakar det som pannkakor och vi måste göra sådana hemma!

Det har visat sig att de gulliga ulliga kaniner vi köpte har förvandlats till grävande utbrytarkaniner. De har grävt en tunnel under sitt hus och kommit ut i gräsmattan utanför. Vi har lagt över galler och en lövkorg, vilket har resulterat i att det plötsligt sitter en kanin i en uppochner vänd lövkorg och undrar hur sjutton hon kom dit! Då får vi lägga på lite mera galler över gången och flytta lövkorgen en liten bit till.
Hur länge vi orkar hålla på med detta är oklart, men alternativen är inte så lockande... instängda kaniner eller rävmat... Att gräva runt hela inhängnaden och sätta ner nät i backen är inget vi har tid/ork/lust med just nu iaf.
Tips mottages tacksamt!

När vi ändå är inne på kaniner vill jag puffa för en tjej som tar hand om kaniner som ingen vill ha längre och omplacerar dem i nya hem, vi hade tänkt ta kaniner därifrån innan vi fick tag i de vi har nu. Så letar du/ni efter sällskap så kolla hennes sida hon verkar mycket seriös, jag har pratat med henne på telefon också och fick ett bra intryck.

Tuesday, September 23, 2008

Sol sol sol

Vilken underbar dag!

Det är ju så här man har velat att det skulle vara för typ en månad sedan... då det bara regnade... det känns som om den här solen och värmen verkligen behövdes för nu känns allt sååå mycket lättare.

Tack snälla solen för alla vitaminer!

Monday, September 22, 2008

Nu ska ni få se...

... äntligen har jag fått en bild på mig och Conny hur vi kan se ut när vi anstränger oss lite...


Tyvärr är vi lite suddiga, fastän detta är taget före festen?!?!




Inte illa va´?

Tack snälla Madde som fotat oss!

Saturday, September 20, 2008

Hejsan hoppsan!

Åhh, va´ jag har ont i fingertopprana av allt uppdaterande...

He, he... ni kommer inte att tro det men datorn har legat nere nu igen. Vi har kommit på att det är bäst om jag inte rör några elektriska apparater hädanefter... men nu sover Conny så jag passar på...

Den här gången var det nätadaptern som hade sagt upp sig, nu har snälla Lennart satt in en ny så nu kommer det att funka i några dagar, kanske även veckor!!

Annars har det väl inte hänt så där alldeles mycket just nu, jag har haft ett blåöga hela veckan och det har säkert genererat en del skvaller, men om någon ska få ut för den så är det jag själv eller möjligen Nisse (katten). Jag slog nämligen i ögat i en stol när jag skulle jaga fram Nisse under matbordet. Till mitt försvar vill jag säga att klockan var 4.45 och det var kolsvart i rummet.
Sensmoral: "Jaga inte katten!"

Thursday, September 11, 2008

Tänkvärt!

Jag länkar till min kusin som hade ett jättebra inlägg om ungdomsvåld. Jag, som många andra vill ändra på denna "trend".

Det blev en lyckodag idag!!

Man är ju inte van vid att 11:e september är en bra dag men det blev det idag, för mig iaf.

Min kaleder har varit spårlöst försvunnen en längre tid. Jag har ju inte behövt den under sommaren och inte i augusti heller för det enda jag skulle tänka på då var ju "bröllopet". Men nu när jag vill boka in grejer så hittade jag den inte. Jag har letet i precis HELA huset (utom kastrullskåpet), på jobbet, i bilen, you name it, jag har letat på massor av konstiga ställen. Utan resultat, inte helt utan resultat, jag har ju fått lite städat på köpet... det är ju bra...

Så jag hade bestämt mig att idag ska jag köpa en ny för jag slutade tidigt. Fine!
Men när jag gick till bilen från jobbet så ställde jag in en hink bakom förarsätet, och då såg jag att på sätets rygg fanns ett fack! Hmm, där har jag inte kollat... BINGO! Där var den!!!
Tack för det televerket! (för er yngre så är det fd. Telia, och meningen förekom i en reklamsnutt, just i TV-reklamens början)

Och där hade den legat ett tag... Den var "markerad" på vecka 27! Alltså har den varit borta i 10 veckor! Ett helt sommarlov...

Den stackaren behövde väl vara ledig får jag anta.

Fallfrukt är mums!

Det tycker iaf Gullan.


Cissi smaskar äpple




Monday, September 8, 2008

Livet återvänder...

Ja, nu rullar det på igen i gamla hjulspår...

Det blev ett riktigt lyckat bröllop, (båda sa: JA) och festen efteråt var minst lika lyckad. Många kom fram till mig och tyckte det var bra ordnat och bruden var också nöjd, och det var ju det som var det viktigaste!


Jag har fått påbackning om att jag inte uppdaterat här, men det var varit lite si och så med vår uppkoppling (som vanligt) och jag har varit ganska mör hela förra veckan och har lite ont i halsen och är lite snuvig nu...


Jag har fått tillåtelse att publicera en bild på de lyckliga tu, så håll till godo här kommer snyggaste brudparet i år!

Tyvärr har jag inte så många bilder som jag är van vid eftersom jag hade en massa annat att stå i... ska höra runt om någon har en skaplig bild (kan bli svårt men en bild iaf)av mig och Conny tillsammans så ni kan få se hur vi kan se ut om vi anstränger oss lite...