Sunday, October 31, 2010

TACK!

För all uppvaktning igår, det var mycket trevligt, eller hur?

Jag fick precis det jag önskade mig, plus en ny elvisp som jag inte visste att jag önskade mig förrän igår fm då den gamla gick sönder mitt i bakningen...

Är lite trött idag, då jag var uppe till halv två i natt och spelade skitgubbe med världens bästa lillebrorsor, varav den ena nu är "the ultimate skitgubbe", men det gör inget vi tycker om dig ändå!

Thursday, October 28, 2010

Här har det varit...

...sjukstuga sedan förra torsdagen, men nu har det vänt och sonen ska till skolan imorgon. Tokigt egentligen när det är lov nästa vecka, men han kanske får hem lite uppgifter. Jag blev lite ledsen när jag läste veckobrevet som jag fått av läraren idag, de verkar ha gjort precis sånna saker som Fabbe gillar, haft gosedjur med sig och skrivit sagor om dem, mätt dem osv.
Och idag hade VAFAB varit där och pratat om batterier och återvinning och det vet jag att han hade velat vara med på för han visste att de skulle komma någon dag här i krokarna. Typiskt!
Men man kan ju inte styra när de blir sjuka.
Och idag har vi gjort en pumpagubbe-lykta så han kanske är nöjd ändå, han har tjatat om det sedan förra året.

Robina kan sitta!
En lång stund iaf, men om hon ska försöka ta någon sak som ligger lite för långt bort så ramlar hon omkull. Hon kan inte själv resa sig till sittande men det kommer nog snart.

På lördag är det kalas!!!
Jag ska göra smörgåstårtorna själv för första gången så det kanske är bäst för er gäster att ni har en macka med er i bilen som ni kan smyga in...

Ha det!!

Monday, October 18, 2010

TÄVLA!!


Jag hittade en tävling hos "Älskade hjärtegryn" som jag gillade, kanske någon mer som vill vara med?

Friday, October 1, 2010

Ännu en liten nalle...

Den här har jag jobbat med ganska länge. Hon som ska få den föddes i februari...

Jag har haft fullt upp kan man säga men nu är den klar och ska levereras ikväll, äntligen. Hoppas den uppskattas lika mycket som den förra!