Wednesday, November 24, 2010

På kurs utan Kurt

Igår kväll var tjejgänget på kurs och nu har jag det så här fint på dörren!
Det var jätteroligt att göra kransen och vi gjorde även en liten att ha inne.


Monday, November 22, 2010

GRATTIS!!!

På mig och alla andra Cecilior i världen, själv känner jag ganska många faktiskt!
Jag letade efter någon bild med blommor eller tårta, men det är lite rörigt i bildmapparna...(det är väl bara jag i hela Sverige som inte har ordning på bilderna) så jag hittade ingen bra bild att fira med.
Så vi får fira med grillade mashmallows från i vintras när det var en meter snö och svinkallt. Fabian har lykats få på sex stycken på samma grillspett, så varsågoda ät och njut!

Monday, November 15, 2010

Badpremiär!

Idag har vi börjat på babysim jag och Robis. Det gick mycket bra, hon är ju lite större än Fabbe var när vi började med honom och han orkade inte lika länge i vattnet första gången. Robina verkade tycka det var jätteskönt att flyta runt och kolla in alla de andra bebisarna.

Thursday, November 11, 2010

En härlig vinterdag

På förmiddagen idag hade jag en bökig tjej.
Jag trodde hon ville vila lite och det var fint väder så jag klädde på henne och lade henne i vagnen och gick ut. Men det blev just inte bättre av det, så jag satte henne upp och då minsann blev hon så här glad:

Eftersom jag trodde hon ville sova hade jag bara en tröja på sig och ingen jacka, så jag fick linda in henne i filten men det verkar ju gå bra!
Det blev en mysig promenad i det fina vädret och jag hade tagit på mig för mycket kläder så jag fick duscha när vi kom hem.

Wednesday, November 10, 2010

Tro det eller ej

men idag har jag tagit TVÅ fästingar på Nisse!

Var kommer de ifrån?

Monday, November 8, 2010

Så gick det till...

...det var tydligen svårt för vissa det där med valet. Här är en kul, eller skrämmande, grej från bloggen Tjuvlyssnat.se.

Idag igen!

Helt otroligt!
En fästing till idag!
Han har inte haft några på säkert en månad nu och så när det blir så här kallt två dagar irad!?!??!
Jag fattar ingenting. Troligtvis ser de en chans att få komma in i värmen, och varma blir de ju....i kminen he, he, he.

Sunday, November 7, 2010

Nu får de väl f-n ge sig!!!

Ni som har husdjur vet vad jag pratar om -fästingar. Jag tog nyss en från Nisse (katten) i NOVEMBER! Det har varit 10 grader kallt här inatt och ändå har den lilla j-veln överlevt och sugit sig fast i nacken på Nisse.
Om det är någon varelse på denna jord som inte har existensberättigande enligt mig så är det just fästingen, VAD är den bra för???

Ja, ja, nu är den uppeldad i kaminen iaf så nu gör den ingen mer skada.

Friday, November 5, 2010

Höstlov


Vi är på väg till huvudstaden på utflykt.

Thursday, November 4, 2010

Pyssel

Jag träffade en trevlig tjej på bokhandeln igår, där hon satt och visade lite scrapping, eller cardmaking skulle man kanske säga.
Hon heter Marie och har en ganska färsk liten blogg med många fina alster. Hon sökte även deltagare till en kurs där man får lära sig att göra ett dragspelsalbum i en ask, jag anmälde intresse! Nu behövs fler så kolla in hennes blogg om det kan vara något för just DIG! Hon ska lägga upp info om just denna kurs nu i dagarna men det finns en massa annat att titta på redan nu.