Sunday, May 29, 2011

Who are you?

Det är ju lite skojigt med den "nya" statistiken här på blogger. Man kan se varifrån de som tittat in kommer, vilka länder alltså.
Jag har alltid trott att det bara är mina vänner och bekanta som någonsin varit inne och kollat, men så ser man att det är besökare från både USA och Litauen! och fler andra länder.

Jag bara undrar vilka ni är som hittar hit, kan ingen kommentera lite.... snälla!
Det vore kul!

(Nu antar jag att de som surfar runt på svenska sidor kan svenska så jag fortsätter med att skriva på svenska.)

Wednesday, May 25, 2011

Hallå i stugorna!

Här är det full fart, men snart blir det väl värre...
Vår lilla skrutta har bestämt sig för att bara gå på knäna (ser hemskt obehagligt ut) snart kommer hon väl på att det är snabbare att ta sig fram till fots, och då gäller det för mamman att vara i toppform! hehe....

Jag har försökt att vara ute och gå i rask takt minst en timme varje dag.... jag menar varje dag det inte blåser storm och haglar.... så det var ett tag sen jag gick i en timme.
Vi gjorde ett tappert försök igår, Robina ville gärna titta på korna lite längre bort. Jag tyckte att det hade lättat lite i molntäcket så vi travade iväg.

Det visade sig att korna var allra längst bort från vägen, men Robis var glad ändå, pekade och tjöt. Jag ville passa på att gå lite mer men vi hann inte lång förrän det blev mörkare på himlen, och det var inte ett aksmoln! Vänd om och börja gå fortare hemmåt!!
Det blåste så hårt att jag fick stanna en stund och bara hålla i mig i vagnen, jag tror den kunnat lyfta annars. Regnet kom rakt från sidan.

När vi väl kom hem var det sol igen och lillan fattade inte varför hon skulle behöva gå in -hon var ju hyffsat torr, och mamman var ju bara blöt på högersidan! Vi var ute en liten stund på gården men sen var det bara att gå in och vi hade väl varit inne en kvart när det kom en hagelskur! Tur att vi missade den på promenaden.

Sunday, May 1, 2011

Årets brasa

Ja då var det dags för brasa igen igår, i år hade det utlovats "någonting extra" så brasan var specialbyggd. Vi tänder ju ganska tidigt för barnens skull och jag håller med konstruktören om att denna brasa hade gjort sig bättre i mörker. Men det var ju en kul idé.



Inför gårdagskvällens begivenhet var vi tvugna att införskaffa en ny grill, till glädje för både stora och små barn kom den i en stor kartong.... som blev en båt!