Sunday, April 28, 2013

En skatt!!


Denna skatt hittade jag idag när jag vände i landet.

Jag satt ju ner lite jordärtskockor förra året men vi tog inte upp alla så idag när jag skulle vända runt jorden så fick jag upp detta!
Så ikväll gjorde jag soppa på dem och mums va gott det blev. Robina sa flera gånger att hon tyckte det var gott =bra betyg.
Något recept att dela med mig av har jag inte, jag har höftat och tittat i skåpen vad jag hade och gjort mitt bästa med det som fanns. 

Friday, April 26, 2013

Nu har den äntligen börjat!

Fästingsäsongen!!

Hittade en som kröp på min arm i går...

Men då vet man att det är vår iaf. Skönt.

Då kan jag sluta gnälla nu då...

Monday, April 15, 2013

Nja

Några 19 grader blev det väl inte, men i alla fall mycket varmare än förra veckan.

Jag har till och med slutat med termobyxorna på jobbet, vi har utedag varje måndag och förra veckan var det skönt att ha dem för då blåste det isvindar, men idag var det lagom med tunnare överdragsbyxor.

Så det är väl ett vårtecken så gott som något!

Ha det!

Friday, April 12, 2013

Hallå!! Är det någon som sett...

... VÅREN???

Jag hatar att frysa och får det väl ändå vara nog, jag använder fortfarande vinterkappan, jag eldar fortfarande i kaminen, jag sover fortfarande med raggsockor (vilket i sig inte betyder så mycket eftersom jag gör det hela året om...) men ändå! Jag menar : -Jag vill ha värme NU!!!

Nu säger "de" att vi ska få 19 grader varmt på måndag!?!?

Det vill jag allt se!, hrmpf!

Sunday, April 7, 2013

Födelsedag!

Huset bebos numera av en treåring, och vi andra...

Vi firade igår eftersom vi hade andra planer för idag.
Firandet började med att farfar kom med en cykel!!
Notera även de supersöta mini-cykel-handskarna, som var för kalla att ha igår men det spelade ingen roll, har man ett par så har man och då SKA de användas vid cykling!

På eftermiddagen kom resten av släkten, ja nästan alla, och trots att jag nu återfått kamerasladden och kan ta hur många bilder som helst så blev det inte ett enda kort taget(!) tänk så det kan bli.

Tack till alla som var med och firade! Vi har en mycket nöjd treåring här hemma!


Sladden ja... den fick jag i ett påskägg på långfredagen... då hade Conny hittat den i en ryggsäck som han bara använder till utflykter och fiske, så kan det vara...