Monday, December 29, 2008

70-års kalas och shopping

Idag har vi minsann varit på årets andra 70-års kalas!
GRATTIS Roger!

Eftersom vi firade jubilaren på dagtid så hann vi med liiiite shopping också...

Vi har ju inte haft någon TV sedan 15/9 (jag vet det exakta datumet för det var då man skulle söka om alla kanaler och var "låda" låste sig) vi har klarat oss utmärkt för innan det hade vi TV i ca 10 mån och före det hade vi varit utan i två år, så det har inte gått någon nöd på oss för det. Man har ju DVD!

I alla fall så var vi lovade av en kompis att få låna deras låda/box/digitalmottagare men den hittades inte så vi skulle åka in till V-ås och kolla på en. Kolla?? När man väl "kollar" så blir det ju "köp" eller hur?
Och på den STORA tyska affären har de ju mer apparater så det blev en skrivare oxå... Det har vi nog saknat mer än TV faktiskt! Och nu har vi båda!!

Det var ju bra för snart är det nytt år och här i bloggvälden så verkar det populärt att ta just 2009 till "köpfritt år" vet dock inte om vi ska satsa på det, vi har ju inget att handla för iaf så det känns inte som om det behövs.
Men man kan ju södja idéen ändå, för den tycker jag är bra, att liksom tänka efter en extra gång innan man rusar iväg och tokhandlar... (som jag/vi just gjort)

3 comments:

Vit Gladiolus said...

Haalllååå!!
Häftigt bloggnamn!! :) Kul att du kikade in hos mig!! Ska kolla runt lite på din blogg nu!!

Ha en riktigt trevlig nyår vännen!!
Kraaaam

CeciliaB said...

zinkbajlan: Tack! Du har väl ett bra namn du med. Kul att du vill tatta runt här lite.

Välkommen!!

Gott Nytt År till dig oxå

CeciliaB said...

tatta och tatta... jag menar titta förstås... hihi